Lillemans ålder

Follow this blog with bloglovin

Follow Störst av allt är kärleken

14 november 2010

Härlig helg :)

Varit en riktigt skön helg måste jag säga, allt känns toppen :) Det enda tråka är att älsklingen farit på jobb :(
Men han kommer ju hem på fredag igen så ingen mening att deppa för det, utan fylla hela veckan med aktivitet så det går fort ^^
Idag va det fars dag, alltså Anders dag ^^ Och självklart fick han lite presenter, Isak valde helt själv ett kit med duschkräm, deo och aftershave, från Nivea, (det Anders använder, så jag tror han kände igen färgerna!) Han fick även 4 trisslotter och van 50 kr :) bättre än inget :D och så fick han ett kuddfodral som det står världens bästa pappa på och 2 par Homer strumpor :) Och så åt vi go frukost och myste! Och all träning med att säga pappa lönade sig för han sa Pappa för första gången riktigt idag lilleman, tror det va bästa presenten ^^ Sen åkte vi ut och gratta Farfar Bertil med! Han vann 25 kronor på 12 lotter va det 1 vinst ;P haha men bättre än inget som sagt! Där vart det tårta och mys! Isak fick även träffa Gudfar Tomas som tvingades försöka byta en blöja, gick ju som det gick med lilla Ålen våran ^^
Ut och åkte en sväng då faster Annika skulle låna bilen av Tomas! Så en sväng till Hallen och tillbaka, in i Dvärsätt och äta och det va riktigt gott så som dom sagt alla som ätit där!

Igår va Isak och Anders till Aspås på förmiddagen och hälsade på så jag fick vara själv en stund, det är ju skönt även om man saknar ihjäl sig efter sina pojkar! Men jag tror på det att det är viktigt med lite egen tid, framförallt när jag spenderar så mycket tid själv med Isak! På eftermiddan va vi till Dvärsätt och Firade GörAnn eftersom Ann fyllt år och Göran ska fylla, så Isak fick busa lite med Tilde :)
Riktigt roligt, egentligen skulle dom komma hit och hälsa på imorgon men det vart omplanerat till en annan dag istället!

Så morgon dagen kommer nog bestå av lite (mer) städning, ska städa upp i sovrummet vårat, har en massa tvätt där som ska vikas och läggas in och sen dammsuga och dammtorka tror jag ska ta och skura golvet där inne med, köra en tvättmaskin och dammsuga, torka och skura lillens rum med! Vi tog köket och hallarna idag, och lite inne i badrummet med, så det som är kvar i badrummet ska jag nog hinna med imorgon också. Tror även jag ska försöka mig in till stan en sväng och kolla om jag hittar en vinterjacka åt lilleman, känns som att han är så himla på pälsad om han har fleeceoverallen i barnvagnen när han har en fodrad åkpåse i den med, han är nästan blöt av svett när man tar in han när vi varit ute, skulle även vilja hitta ett bar riktiga tossar åt han så han kan ha om man ska ut och leka lite i snön, han har ju en riktig overall som han kan ha, så tossar och riktiga handskar behövs :) Han sitter ju i altandörren och kikar ut på snön hela tiden så då måste han ju få ut och leka.

På lördag ska vi ta en sväng på barnens hus och handla en pulka åt han :) Blir nog att köpa hans julklappar då med så det är klart! Har ju hittat det vi ska köpa till han! Kommer nog bli världens bästa julklappar till världens bästa son <3
Idag har han varit sjukt trött så när Anders for så la jag mig med han (han vill som somna nära och då är det ju lättast så) han lägga ner han och höra Anders starta bilen så sov lillen ^^ Så han va bra trött! Då kommer han nog sova gott inatt!

Jag känner bara mer och mer nu när allt är så här underbart fantastiskt bra, att jag har nog världens tur som har en så underbart sambo, även om folk på utsidan inte förstår våran humor och vårat sätt att vara mot varandra, många skulle nog tycka vi är bra dum mot varandra men vi busar allt som oftast bara ^^
För det finns inga tvivel vi älskar varandra så innerligt, jag känner det och det gör nog han med, vi är bäst tillsammans! Och det band vi har blir bara starkare och starkare!

Nej lite bilder från helgen!

Ja men vi va ju till Ås igår med, lite dopplanering fast det vart inte så mycket planering ;) får kanske ta en sväng dit i veckan och hälsa på och snacka lite mer om hur det ska bli! Vet ju inte hur många tårtor eller vad herrskapet vill ha i :D Men jag har iaf bestämt lite hur dom ska se ut :D Har hittat MASSA inspiration och jag hoppas att det jag beställt kommer innan fredag då jag måste ha det senaste, hade ju inga tårtbrickor så jag beställde lite sånna och nya bokstäver, hoppas verkligen dom här är lättare att ha och göra med än dom jag har! Kom ju på nu att jag egentligen borde ha beställt lite färg med men dom jag beställde ifrån hade lite dåligt upplagt sida för jag hittade nästan ingenting på den, jag är inte så förtjust i tjorviga sidor ;P men ja det är sånt som händer :) Har ju lite färger iaf så jag ska nog kunna få till lite tjejiga tårtor, hoppas som sagt så innerligt på att grejerna kommer i tid! Men dom hade 3-5 arbetsdagar och jag beställde och betalade idag, så senast fredag borde jag ju få grejerna! :)

Så nu bilder!


 Mamma och pappas hjärta, så otroligt söt unge vi har <3 I Lördags stod han helt själv utan att hålla i sig, dock inte på bilden för där lutar han sig mot pappa ^^
 Mamma och son <3 Inga ord, på något språk kan beskriva den kärlek man känner för sitt barn <3


 Bakade muffins och tog med till Dvärsätt, översta bilden är äppelmuffins med kanel toppade med glasskräm
och dom andra två bilderna är det väl rätt uppenbart vad det är, men för er som inte ser så är det morotsmuffins ;)

 Fick fin kläder av farmor och farfar, vit body med en slipover, jätte fint och passade ju perfekt när man skulle på kalas :) Byxorna köpte vi för 39 kr på Maxi ^^ ett helt okej pris, han är ju så stor våran prins!
 Testar gallret för trappen ;)
















 Massa bus med tremänningen Tilde :) tror nog dom kommer ha mycket roligt ihop sen :)

 Lite bus med Novalee :D Dom kommer bli bästisar sen och hitta på massor av otyg ;)
Ingen som har en sån här till övers? Isak verkligen älskar Novalees, så om någon har en sån att sälja till ett rimligt pris, här gärna av er!!!

Nu jäklar ska jag sova, borsta tänderna och mysa ner mig bredvid världens underbaraste lilla pojke!
Drömma underbara drömmar om min prins, min kärlek, det bästa jag har förutom min son!

Fick ett så underbart sms av han nyss : Jag älskar dej och Isak mer än vad dygnet har sekunder. Ni betyder mer för mig än vad vatten betyder för fisken. Och jag saknar er mer än du kan ana <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

man blir ju helt rörd, jag är en sucker för romantik och kärleksförklaringar, även om jag inte är världsbäst på det själv så älskar jag att visa hur mycket jag älskar min sambo och när jag får något sånt här tillbaka blir jag helt ställd och bölar lite för mig själv, det nästan värker i kroppen på mig av all kärlek till min älskade Anders, jag verkligen älskar allt som har med han att göra, jag älskar att kolla på han, ta på han, pussa på han, busa och retas, allt för att få vara nära han. Ibland känner jag mig som ett små barn, jag måste nypa han, slå lite på han, skrika och gapa, bara för jag kan inte fatta att den där underbara människan faktiskt är MIN, att han faktiskt älskar mig, lilla obetydliga jag, och just nu har vi det så sjukt fantastiskt bra tillsammans, gnistan slog om och med full kraft på alla sätt och vis! För det märks framförallt på mig, hur jag mår och hur jag beter mig! Det är med glimten i ögat hela tiden nu! Vi kommer nog klara precis allt. För vi har gått igenom än rätt tuff period nu, och det tror jag har märkts för jag har varken haft lust eller ork till annat än försöka ta hand om min son, då han är viktigast i alla lägen. Men nu, oj oj allt är så fantastiskt! Nu gör det så där ont i hjärtat igen när han åker till jobbet, jag saknar han oerhört mycket bara han gått ut genom dörren! Hur det va ja det har ju faktiskt inte ni med att göra :P Alla och då menar jag ALLA har svackor ibland, framförallt som småbarnsföräldrar, och det blir väl ännu lite jobbigare i och med att älskade Anders jobbar borta, men det går ju så bra iaf, nu när vi fått till en bra lösning på det som varit och nu blickar vi enbart framåt! Ingenting kan nog sära på oss bara vi kämpar tillsammans!


ANDERS PERSSON DU ÄR ALLT JAG NÅGONSIN DRÖMT OM, INGEN KAN ÄLSKA MIG SOM DU! Och aldrig kommer jag kunna älska någon så som jag älskar dig, NU OCH FÖR EVIGT!
Det är du och jag för alltid, precis som du brukar säga, och för första gången i mitt liv, så tror jag på ett för evigt med någon, med DIG och bara dig!

Det känns som en evighet sen men det är snart precis 2 år sen, du och jag blev ett. Nu och för alltid!

1 kommentar: